Demmeler alkalmazási példák a fémiparban #1

Rugalmas megoldások a rugalmas acélépítőknek

A Stahlbau Füss vállalatnál, több mint 500 m²  területen sokféle acélszerkezet készül. Az egyik súlypontot a csarnokszerkezetek készítése képezi, amelyeket neves regionális ipari ügyfelek számára gyártanak. Ezen kívül magán épületekhez készülnek lépcsők, erkélyek és igényes egyedi szerkezetek. Kommunális megrendelők számára a Füss vállalat többek között kerékpár- és gyalogoshidakat épít. Ilyen széles szolgáltatási spektrum mellett nem csak tapasztalt tervezőkre és technikusokra van szükség, hanem megfelelő gyártási berendezésekre is, melyeket olyan rugalmasan lehet alkalmazni, hogy egyik nap korlátokat lehessen gyártani velük, másik nap pedig akár egy csarnok tartószerkezetét.

A Stahlbau Füss vállalatnál a gyártás során sok éve a Demmeler rendszerű asztalokra és komponensekre támaszkodnak. Az asztalok és tartozékok átgondolt és rugalmas rendszere többszörösen bevált. Ha egyszer mégis a kivitelezhetőség határait kell súrolni, akkor a Demmeler vállalat fejlesztői és tanácsadói a szaktudásukkal és kincset érő tapasztalataikkal mindig rendelkezésre állnak, hogy az ügyfeleket a megfelelő megoldásokkal segítsék.

Igényes acélépítmények és rendkívüli ötletek megvalósításához, piacképes  feltételek mellett, Peter Sikora a Stahlbau Flüss tulajdonosa, a Demmeler cég gyári berendezéseit választja.

(Forrás: Demmeler.com)

Vélemény, hozzászólás?