Demmeler alkalmazási példák a fémiparban #2

Nemesacélhoz nemes szerszám!

A Zucker cég szakemberei minden használatos fémet feldolgoznak: acélt, nemesacélt, alumíniumot és színesfémeket is. A termékpaletta felöleli a legmagasabb higiéniai követelményeknek megfelelő, nagyértékű ipari készülékházakat, komplex szerkezeti elemeket vagy igényes válogatóberendezéseket a gyógyszer- és élelmiszeripar számára.

A Zucker vállalat lényeges sikere az ügyfelekkel való kapcsolattartásban és a rugalmasságban rejlik. Ez egyrészt  a motivált és elkötelezett munkatársakkal érhető el, akik az egész munkafolyamat során – az ötlettől, a CAD megvalósításon keresztül a gyártásig – proaktív módon együtt gondolkodnak, és tapasztalataikat beleviszik a gyártás minden fázisába. Másrészt, a rugalmasságot olyan műhelyfelszerelések segítségével biztosítják, amelyekkel az ügyfelek egyedi igényei is megvalósíthatók. A Demmeler leszorítási rendszerei lényegesen hozzájárulnak ehhez.

Az átfogó és jól átgondolt tartozékprogramnak köszönhetően, a szokatlan szerkezetek is gyorsan és minimális mérettűrésekkel megvalósíthatók. A puha és gyorsan karcolódó fémek megmunkálása során a Demmeler hegesztőasztalok használata különösen ideális. Mivel a kiváló minőségű felületen a hegesztési cseppek nem tapadnak meg, és a szennyeződéseket könnyed egyszerűséggel el lehet távolítani, a kifogástalan megmunkálás biztosított. A szerszámok precíz és egyszerű kezelése miatt a gyors munka nem tűnik varázslatnak. Így a Zucker cég hű tud maradni az alapelveihez: gyorsaság, jó ügyfélkapcsolat, rugalmasság és kiváló minőség.

(Forrás: Demmeler.com)

Vélemény, hozzászólás?