Demmeler alkalmazási példák-Építőipari gépek

Néha egy jó ötlet elég ahhoz, hogy a dolgok mozgásba lendüljenek!

A Liebherr AG világszerte a tökéletes megoldások mintaképe, ha nagy súlyok precíz emeléséről van szó. A sárga daruk különféle kivitelekben, építési területeken, gyárakban, konténer terminálokon és offshore területeken kerülnek bevetésre. Legyen az akár magasépítési toronydaru vagy szélerőművek összeszerelésére szolgáló hernyótalpas daru, egyben mindegyik modell azonos: biztonságosan és pontosan emelnek akár 2000 tonnás nehéz terheket is.

Nagy súlyok precíz mozgatása- ez a Liebherr és a Demmeler cégek specialitása!

Ha tonnányi súlyok függenek a kampón, akkor a daru alkatrészeit masszívan kell kialakítani. A Liebherr daruk gyártása során ez rendkívüli kihívást jelent. A nehéz munkadarabokat hatékonyan, biztonságosan és pontosan kell mozgatni. A Demmeler vállalat pontosan erre a feladatra

tervezte meg a manipulátorokat. Ezek nem csupán a hatékony gyártási folyamatot teszik lehetővé, hanem az ergonomikus munkahely kialakításáról is gondoskodnak. Az optimális testtartás munka közben megelőzi a fáradékonyságot, és ezzel biztosítja a minőséget – megelőző munkavédelem, amely behozza az árát.

(Forrás: Demmeler.com)

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?