Demmeler alkalmazási példák-Különleges gépek

Hermle – ez a név világszerte a nagy precizitású megmunkáló központok fogalmát jelenti!

Kb. 1000, erősen motivált munkatárssal, a Hermle cég a nagy precizitású megmunkáló központok és automatizáló megoldások egyik vezető gyártója, amelyek regionális és nemzetközi szinten is csúcspozíciót foglalnak el. Ha optimális eredményekről van szó, a Hermle cég jelszava a “jobb marás”. A köztudatban elterjedt Hermle-precizitással, a Hermle cég több üzletágban is jelentős gépgyártóvá vált: a nagy komplex szerkezeti elemektől, a legkisebb alkatrészekig a hightech szektorban. Az orvostechnikától a motorsportig, a svábországi gyártó minden nap bizonyságát adja szaktudásának. Az ügyfél igényeiből és a konkrétan legyártandó alkatrészekből kiindulva, a Hermle cég ezen felül teljes megoldásokat is kínál, amelyeknél a szerszámok, az irányítás és az automatizáló technológiák tökéletes összhangban vannak.

A Demmeler Ergonomix M® megkönnyíti a munkát! Minden Hermle termék lényeges jellemzője a termelékenység, a precizitás és az innováció. Ez természetesen a saját gyártásra is érvényes. Az Ergonomix M® szabadalmazott manipulátorral, amelynek mozgástartománya 180°, a szerelési területen akár 1,5 tonnás építőelemek is pozícionálhatók reprodukálható módon. A munkadarabok többszörös és időigényes elforgatása, illetve átfordítása (pl. daru segítségével) elmarad, ezzel jelentősen le lehet rövidíteni a nem produktív időszakokat. A hegesztés során is a jól bevált Demmeler hegesztőasztal rendszerek kerülnek alkalmazásra az ergonomikus ollós emelőszerkezettel.

Hipp úr (a Hermle cég marketingigazgatója) hangsúlyozza továbbá: a manipulátorok tehermentesítik a munkásokat és ergonomikus testtartást biztosítanak. Így a szerelési munkákat kisebb fáradsággal és folyamatosan nagy precizitással lehet végezni. Ezáltal a túlterhelés, illetve a betegségekből adódó személyzeti kiesések is megelőzhetők. Számos jó indok szól a Demmeler manipulátorok alkalmazása mellett.

(Forrás: Demmeler.com)

Vélemény, hozzászólás?