Demmeler alkalmazási példák-Berendezések gyártása #1

PONTOSSÁG ÉS HATÉKONYSÁG AZ EGYEDI- ÉS SOROZATGYÁRTÁSBAN!

A gépek és berendezések gyártásához szükséges nagyértékű alkatrészek elkészítése képezi a felső-svábországi Weingarten településen található Intratec Schmock GmbH cég fő súlypontját. A közepes méretű cég ügyfelei többféle iparágban tevékenykednek. A gyógyszeripari megoldások éppúgy napirenden vannak, mint az egyedi gyártások az erőművek építéséhez, vagy az ügyfél-információs terminálok sorozatgyártása, pl. vasúttársaságoknak, vagy éppen sípályák behavazó berendezéséhez.

Az egyedi gyártás során a legfontosabb a leszorító rendszerek alkalmazkodási képessége és bővíthetősége. Az új, egyedi építmények, felépítmények megvalósításának gyorsan és a szükséges precizitással kell megtörténnie. Ezen kívül, a sorozatgyártásban a legmagasabb minőségi szabványok mellett, a hatékonyság is kulcskérdés. Ezen a területen a DEMMELER 3D-s asztalainak alkalmazása döntő jelentőségű. A kiváló minőségű, gazdaságos gyártás alapja a magas méretpontosság (az ismétlődő munkalépések során is), valamint a munkadarabok gyors beillesztése.

A technika fontossága mellett az embert sem szabad figyelmen kívül hagyni. A munkavédelem és az ergonomikus munkahely, illetve testtartás szintén kulcsfontosságú a munkavégzés közben. A DEMMELER leszorító rendszerei ezen a területen is megteszik a magukét.

(Forrás: Demmeler.com)

Vélemény, hozzászólás?