Demmeler alkalmazási példák a járműgyártás területéről #2

Az Allgäu-ban működő, nemzetközileg is ismert vállalat egy hosszú cégtörténetre tekint vissza, mely tele van szenvedéllyel, tapasztalattal és innovatív erővel, a közúti, nehézgép- és speciális szállítások területén. A Goldhofer vállalat nemzetközileg is ismert a közúton, sínen, vízen és a levegőben történő szállítmányozás összehangolásáról. Az extrém kihívások gazdaságos és megbízható megoldása jellemzi a hétköznapokat.

NAGY, MÉG NAGYOBB, GOLDHOFER –
e mottó alapján tolják ki a svábok a kivitelezhetőség határait. A Goldhofer vállalat modern szerkezeti és gyártási technológiákkal valósítja meg a jövőbe mutató és gazdaságos szállítási megoldásokat, az utánfutóktól, nyerges vontatóktól, repülőgép vontatóktól kezdve egészen a moduláris nehézgépjárművekig.

NEHÉZ FELADATOKHOZ „NEHÉZ” FIÚK KELLENEK!

A Goldhofer termékek járműkomponensei igazi nehézsúlyú termékeknek számítanak. Az elkészítésükhöz olyan szorítórendszerekre van szükség, melyek képesek megtartani ezeket az extrém súlyokat, rugalmasan kombinálhatók és mozgathatók, valamint automatikusan pozícionálhatók. Ez szó szerint, nem egy könnyű feladat. Ez egy igazi kihívást jelent még  a DEMMELER vállalatnak is, mint felszerelést gyártó cégnek.

A Goldhofer cég a DEMMELER egyik olyan ügyfele, akinél a teljes termékpaletta – esetenként egyedi kivitelezésben – bevetésre kerül, az egyszerű hegesztőasztaloktól, az állítható lábakon és sínrendszereken keresztül,, egészen a manipulátorokig. A Goldhofer cégnél történő gyártás egyben egy teljes áttekintést nyújt a DEMMELER megoldásainak sokszínű alkalmazhatóságáról.

(Forrás:Demmeler.com)

Vélemény, hozzászólás?